Ledige stillinger

Kunne du tænke dig at komme med på vores hold? Se ledige stillinger nedenfor og ansøg allerede i dag.

09/07-24

El-konstruktør / el-installatør

Vand & Teknik A/S

Du skal være med til at lave spændende vandværksprojekter på tværs af Danmark - du bliver en del af vores EL/SRO afdeling.

Læs mere om os her

Søg jobbet

25/6-24

Programmør

Vand & Teknik A/S

Du skal være med til at lave spændende vandværksprojekter på tværs af Danmark - du bliver en del af vores EL/SRO afdeling.

Læs mere om os her

Søg jobbet

25/6-24

ER DU SKAteks NYE PLC/SCADA PROGRAMMØR?

SKAtek A/S

Du bliver ansvarlig for gennemførelse af softwareprogrammering af større og mindre projekter i en spændende virksomhed som leverer automatik og styring primært fjernvarmebranchen.

Du skal indgå i et team på i dag 5 – 8 programmører og dine primære opgaver vil være PLC og SCADA programmering til vores projekter. Udover projekterne vil der også være serviceopgaver for både nye og eksisterende kunder.

Læs mere her

Søg jobbet

10/6-24

Projektleder

AVOS A/S

AVOS har travlt og søger derfor en dygtig projektleder til at drive en portefølje at kundespecifikke projekter indenfor produktion af mekaniske løsninger til en bred vifte af industrikunder.

Som projektleder bliver du ansvarlig for gennemførelse af større og mindre projekter med den tilhørende tekniske dokumentation i en spændende virksomhed som fremstiller løsninger i stål, metaller og kunststoffer,

Læs mere

Senior Projektleder

Vand og Teknik A/S

Erfaren projektleder til dynamisk virksomhed i vandbehandlingssektoren

Brænder du for effektiv projektledelse med fokus på samarbejde, tid, kvalitet og økonomi?

Vil du være en del af en uformel og fleksibel organisation med gode muligheder for at udfordre og udvikle dine personlige og faglige kompetencer?

Læs mere

ER DU EN AF VORES NYE SMEDE ?

AVOS A/S

Vi søger to højt kvalificerede smede, som ønsker at blive en del af vores team.

Vi tilbyder et alsidigt og spændende job i et velrenommeret firma med ordnede forhold, til attraktiv løn og personalegoder.

Læs mere

ER DU VORES NYE RUSTFRI RØRSMED

AVOS - Onsite ApS

Har du erfaring med rørinstallationer og drives du af projektstyring? Vil du udvikle dine kompetencer og sikre vores kunder en kontinuerlig drift?

Her er der tale om en fuldtidsstilling, med opstart snarest muligt.

Læs mere

Er der ikke en ledig stilling, der passer til dig?

En uopfordret ansøgning kan være din genvej til drømmejobbet, og vi hører altid gerne fra dig, hvis du ønsker at blive en del af ENVATEK gruppen.

Send os en uopfordret ansøgning på mail: hr@envatek.dk, allerede i dag. Vi læser ansøgninger og indkalder til samtale løbende.

Vores succes er vores medarbejdere - viden, erfaring og tekniske/faglige kompetencer er noget som vi sætter højt, men personlighed, gennemslagskraft og evnen til at holde en positiv dialog er, al ting til trods, mindst lige så vigtige. 

Vi kikker efter nye kollegaer, der vil være med til at udvikle forsyningssektoren, industrien og byggeriet med grønne, vedvarende og bæredygtige projekter. 

Uopfordret ansøgning

Hvis vi ikke har et stillingsopslag åbent eller et der passer til din profil, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Send din ansøgning til hr@envatek.dk og skriv “uopfordret ansøgning” i emnefeltet.

Ved at sende din ansøgning accepterer du at ENVATEK A/S beholder din ansøgning og personlige oplysninger i en periode op til 6 måneder.

Vi stiller ingen formkrav til din ansøgning! Men, din motivation må gerne skinne igennem og hvilke kompetencer du mener er dine stærkeste fortrin (bare rolig, du kommer til at lære mange flere med en ansættelse i et af ENVATEK gruppens selskaber). 

Alle ansøgere vil modtage en meddelelse, men vi sender ikke andet feedback ved uopfordrede ansøgninger, medmindre du bliver indkaldt til samtale.

 

Ny dimitteret

Jeg har ingen erfaring, ingen referencer og ingen viden ... Vi har haft dine sko på og kan godt huske at starte på arbejdsmarkedet var en stor mundfuld.

Send din ansøgning til hr@envatek.dk og skriv “Dimittend ansøgning [FAGFELT]” i emnefeltet.

Senior og med bunker af erfaring

Jeg har masser af erfaring, bunker af projektreferencer og mere end nok viden at øse af, men jeg vil gerne arbejde på nedsat tid for at også kunne hellige mig mine hobbyer, læsning, familie med mere.

Send din ansøgning til hr@envatek.dk og skriv “Senior ansøgning” i emnefeltet.

Studerende / Bachelor projekt / Praktik

Vi tager gerne en snak, hvis du mangler en virksomhed at skive et projekt sammen med eller et sted at være i praktik i. Send din ansøgning til hr@envatek.dk og skriv "Studie ansøgning [EMNE]” i emnefeltet.

Vi er mest interesserede i projekter med indhold af;

  • Energi planlægning
  • Programmering
  • Forretningsudvikling / markedsafsøgning
  • Overfladenær geologi
  • Kommunikation & vidensoverførsel
  • GIS
  • BIM / Digital twin
  • Procesteknik indenfor varme & køling

Hvis du søger om at komme i praktik hos os, så forvent at gummistøvler, notesblok og Excel bliver lige vigtige.

Cookies
2024 © Envatek
Dixon Creatives